۱۶ فایده انجیر که باید بدانید

انجیر میوه‌ای فصلی و بومی یونان و افغانستان است و به خانواده‌ی توت تعلق دارد. این میوه یک دهانه یا چشم دارد، که به رشد آن توسط افزایش ارتباط با محیط زیست کمک می‌کند. انجیر در رنگ‌های مختلف در دسترس است: زرد، بنفش، قرمز، سیاه، و سبز. دارای پوست صاف و گوشت آبدار همراه با دانه‌های کوچک ترد است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت بازده، این نوشتار را بخوانید تا بیش‌تر با مزایای این میوه‌ی خوشمزه و آبدار برای مو و پوست و سلامتی آشنا شوید.

مزایایی که انجیر برای سلامتی دارد:

۱. سلامت قلب:
انجیر منبع بسیار خوبی از پتاسیم است، یک ماده‌ی معدنی که به کنترل سطح فشار خون کمک می‌کند. فیبر محلول، پکتین، موجود در این میوه آزادانه در بدن حرکت می‌کند و از کلسترول جلوگیری می‌کند. ثابت شده‌است که برگ انجیر سطح تری‌گلیسیرید را در بدن کاهش می‌دهد، و از حمله‌ی قلبی و سکته‌ی مغزی جلوگیری می‌کند. انجیر خشک حاوی فنول، اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر را کاهش می‌دهند.

۲. کاهش وزن:
انجیر منبع خوبی از فیبر غذایی، است اما کالری کمی دارد. غذاهای پر فیبر شما را سیر نگه می‌دارند، و در عین حال فشار گرسنگی را کاهش می‌دهند. این میوه به عنوان یک ملین طبیعی عمل می‌کند، و به این ترتیب به فرآیند‌ی از بین بردن مواد زاند از روده‌ها کمک می‌کند. هر چه میزان سم پایین‌تر باشد، کاهش وزن‌تان راحت‌تر صورت خواهد گرفت.

۳. بهبود سلامتی دستگاه گوارش:
چنان‌چه گفته شد، حضور فیبر در انجیر باعث می‌شود که به عنوان یک ملین طبیعی عمل کند. بنابراین، انجیر برای کسانی که از یبوست رنج می‌برند مفید است. همچنین معروف است که این میوه، جنبش روده‌ی تحریک‌پذیر را درمان می‌کند. پروبیوتیک‌های داخل آن باکتری‌های خوب موجود در روده را حمایت می‌کنند، و گوارش را بهبود می‌دهند.

۴. دشمن سرطان:

معروف است که برگ انجیر جلوی رشد سلول‌های سرطانی را می‌گیرد. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انجیر، رادیکال‌های آزاد و دیگر مواد سرطان‌زا را در بدن از بین می‌برند و به این شکل از سرطان جلوگیری می‌کنند. همچنین گفته می‌شود که این میوه جلوی سرطان پستان را پس از یائسگی می‌گیرد.

۵. جلوگیری از دژنراسیون ماکولا:

معروف است که خوردن سه عدد انجیر یا بیش‌تر در روز خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولای وابسته به سن را کاهش می‌دهد. این میوه حاوی مقادیر بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها، کاروتنوئیدها و ویتامین‌های آ، ث و‌ای است که باعث بهبود قدرت بینایی می‌شوند.


۵. خواص ضد دیابتی:

برگ انجیر این توانایی را دارد که مقدار انسولین مورد نیاز بیماران دیابتی را کاهش دهد. پتاسیم موجود در انجیر به تنظیم مقدار قند جذب شده بعد از وعده‌های غذایی کمک می‌کند.

۶. مفید برای داشتن استخوان‌های قوی‌تر:

انجیر منبع خوبی از کلسیم است و این عنصر برای تراکم استخوان ضروری است. علاوه بر این، پتاسیم موجود در انجیر با کاهش ناگهانی کلسیمِ ناشی از برنامه‌ی غذایی حاوی نمک بالا مقابله می‌کند، و به این ترتیب از نازک شدن سریع استخوا‌ن‌ها جلوگیری می‌کند.

فواید انجیر برای پوست:
این میوه که منبعی غنی است از مواد معدنی مفید برای پوست و ویتامین‌ها، از جمله مس، فسفر، ویتامین آ، ث و ای، کمک می‌کند پوستی شاداب و باطراوت داشته باشید. برخی از مزایای انجیر برای پوست عبارتند از:

۷. پوست را مرطوب می‌کند:

سطوح بالای اسیدهای چرب امگا ۳ در انجیر کمک می‌کند تا رطوبت و سلامت پوست به خوبی حفظ شود. برای درمان ترک‌خوردگی و خشکی لب‌ها، پوره‌ی انجیر روی آنها بگذارید.

۸. زخم‌ها و عفونت‌های پوستی را بهبود می‌دهد:

استفاده از انجیر پخته روی پوست به درمان بیماری‌های پوستی مانند التهاب، کورک، دمل کمک می‌کند. این میوه برای درمان جوش صورت و عرق‌سوختگی نیز مفید است. پوره‌ی آن را روی پوست قرار دهید تا منافذ تنگ شوند و ترشح چربی اضافی کنترل شود.


۹. کمک می‌کند که پوستی سالم و درخشان داشته باشید:
میزان آب بالای موجود در انجیر به خروج سموم و مواد زائد از بدن کمک می‌کند، و به این ترتیب از جوش و آکنه جلوگیری می‌کند. این میوه همچنین اگزما و پسوریازیس را درمان می‌کند، و به شما پوستی سالم و درخشان می‌دهد. استفاده از پوره‌ی انجیر روی صورت مواد مغذی را به لایه‌ی درم پوست می‌رساند و آن را از درون بازسازی می‌کند. از ترکیب خمیر انجیر و ماست برای خودتان یک ماسک صورت بسازید، آن را روی صورت بمالید و پوست‌تان را به مدت چند دقیقه ماساژ دهید. سپس صورت‌تان را با آب ولرم شستشو بدهید.

۱۰. منافذ را پاکسازی می‌کند تا چهره‌ای درخشان داشته باشید:

برای آماده‌سازی اسکراب انجیر، پودر شکر، ۲ قاشق چای‌خوری آب پرتقال و ۲ قاشق غذاخوری پوره‌ی انجیر را با هم مخلوط کنید. چند قطره روغن زیتون یا بادام اضافه کنید و از این ترکیب سه بار در هفته استفاده کنید تا پوستی صاف و انعطاف‌پذیر داشته باشید. آنزیم‌های موجود در انجیر سلول‌های مرده را حذف می‌کند در حالی که قند کمی پوست‌تان را جلا خواهد داد.

۱۱. پوست را روشن و سفید می‌کند:
میزان بالای ویتامین ث در انجیر می‌تواند کمک کند که پوست روشن و صاف شود. با استفاده از پوره‌ی انجیر، پودر بلغور جو دوسر و پودر زنجبیل خشک شده یک ماسک صورت بسازید. چند قطره روغن ترنج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. این ماسک را سه بار در هفته استفاده کنید تا رنگ پوست‌تان روشن شود.


۱۲. لایه‌برداز طبیعی پوست است:
پوست انجیر حاوی چندین آنزیم فعال است که می‌توانند به عنوان لایه‌بردار برای حذف سلول‌های مرده از پوست استفاده شوند. پوست انجیر را بشویید و کنار بگذارید. صورت خود را بشویید و پوست خود را با داخل پوست انجیر برای پاک کردن آلودگی‌ها ماساژ بدهید.

۱۳.نرم‌کننده‌ی مو:
انجیر یکی از محبوب‌ترین موادی است که در صنعت مراقبت از مو استفاده می‌شود. عصاره‌ی آن برای تولید نرم‌کننده و ماسک مو استفاده می‌شود. این عصاره بدون این‌که باعث ریزش مو شود، آن را نرم می‌کند، از شکستگی آن جلوگیری می‌کند و آن را مرطوب می‌کند.
روغن انجیر برای نرم کردن موهای خشک، آسیب دیده، و خشن ایده‌آل است. این ماده باعث می‌شود که پوست سر آبرسانی ‌شود و به همین دلیل موها درخشان و حجیم می‌شوند. چند قطره روغن انجیر به ماسک موی‌تان اضافه کنید و آن را روی مو و پوست سر استفاده کنید. بعد از یک ساعت آن را بشویید تا موهایی ابریشمی و صاف داشته باشید.

۱۴. بهبود رشد مو:

انجیر حاوی مواد مغذی مانند منیزیم، ویتامین آ، ث و‌ای است که برای حفظ سلامت مو لازم هستند. این مواد مغذی با تحریک گردش خون در پوست سر رشد مو را تسریع می‌کنند.

۱۵. بهبود تولید کلاژن:

مقدار بالای ویتامین ث به شکل‌گیری کلاژن، پروتئینی که بیش‌تر مو و پوست سرمان را می‌سازد، کمک می‌کند. بنابراین، انجیر از کم حجم شدن مو در اثر شکستگی و ریزش جلوگیری می‌کند.

۱۶. از سفید شدن زودرس مو جلوگیری می‌کند:

انجیر برای حفظ رنگ طبیعی مو بسیار مفید است. این میوه حاوی مس است، یک ماده‌ی معدنی که مانع از سفید شدن زودرس می‌شود.

انجیر خشک شده:

انجیر را، یا با قرار دادن در معرض نور خورشید و یا از طریق یک فرآیند مصنوعی خشک می‌کنند و به این ترتیب یک میوه‌ی خشک مغذی تولید می‌کنند. انجیر خشک یک منبع عالی از مواد معدنی، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌هاست. همچنین سطوح بالایی از انرژی را فراهم می‌کند. ۱۰۰ گرم انجیر خشک ۲۵۰ کالری دارد. سعی کنید درست بعد از ورزش یک مشت انجیر بخورید تا انرژی از دست رفته‌تان را دوباره به‌دست بیاورید.

انجیر، نوع خشک شده یا تازه‌ی آن، مزایای زیادی برای موهای‌تان، سلامتی‌تان، و پوست‌تان دارد. همین امروز خوردن این میوه را شروع کنید و از فواید آن بهره‌مند شوید.

رامک

معرفی گروه غذایی موثر در بهبود استقامت و عملکرد شناختی

معرفی گروه غذایی موثر در بهبود استقامت و عملکرد شناختی

به گفته محققان، یک گروه غذایی جدید موسوم به «کتون استر»ها موجب بهبود ورزش استقامتی و عملکرد شناختی می شوند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، مطالعه جدید محققان دانشگاه کمبریج انگلستان نشان می دهد ماده جدید موسوم به کتون استر به شکل قابل توجهی موجب افزایش استقامت ورزشی، عملکرد شناختی و سطح انرژی در قلب موش ها در وضعیت حجم کاری بالا شد.

کتون استرها مواد شیمیایی ارگانیک کوچکی هستند که به شیوه ای بسیار موثر انرژی قلب، مغز و ماهیچه اسکلتی را تامین می کنند. این ماده شیمیایی معمولا از طریق بدن و فقط در طول کمیابی غذا تولید می شود و معمولا در رژیم های مدرن غذایی متداول وجود ندارد.

دکتر اندرو موری، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «بدون شک بهبود در عملکرد ورزشی و عملکرد شناختی خواست همه ورزشکاران و قهرمانان حرفه ای جهان است. ما امیدواریم مکمل کتون استر فوایدی هم برای مردم عادی مبتلا به بیماری های تضعیف کننده متابولیکی و نورولوژیکی داشته و موجب بهبود سطح دسترسی آنها به انرژی شود.»

به گفته وی، مطالعات بیشتر در مورد فواید احتمالی کتون استر بر روی انسان ضروری است، ولی هنوز آغاز نشده است.

برای این مطالعه، تیم تحقیق به مدت ۵ روز موش ها را با سه نوع رژیم غذایی تغذیه کردند. سومین کالری این رژیم های غذایی عبارت بودند از کتون استر جدید، یا چربی یا کربوهیدرات.

به منظور آزمایش استقامت، موش ها را بر روی دستگاه تردمیل قرار دادند. برای آزمایش حافظه، موش ها باید تست ماز را انجام می دادند.

محققان دریافتند موش های تغذیه شده با کتون استر، جلوتر از بقیه موش ها دویدند و سریع تر و درست تر از موش های دو گروه دیگر تست ماز را انجام دادند.

سایر تحقیقات انجام شده در این مطالعه نشان می دهد که رژیم غذایی کتون استر موجب بهبود تولید انرژی در قلب هم می شود.



رامک

 

تندیس سرآمد صنعت لبنیات کشور به شرکت رامک رسید


درخشش صنعت فارس در اجلاس رؤسای آیتک
هفتمین اجلاس مدیران و روسای شرکت های بزرگ تولیدی و خدماتی نمونه کشور موسوم به اجلاس آیتک در حالی برگزار شد که فارس در این اجلاس خوش درخشید و با انتخاب شرکت فرآورده های لبنی رامک به عنوان واحد برتر ، نام این استان در بین استان های کشور به عنوان استانی پیشرو در حوزه صنعت معرفی شد.
به گزارش سرویس اقتصادی <<خبر جنوب>>، این اجلاس با هدف توجه به سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، توجه به نقش خدمات و تولیدات ملی در رشد اقتصادی،تشویق مصرف کنندگان به استفاده از کالاهای ایرانی و در نهایت ایجاد فضای مشترک هم اندیشی نمایندگان بخش دولتی و خصوصی با حضور مسئولان تراز اول کشور از جمله وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین معاون اول رئیس جمهور برگزار و لوح و تندیس واحد برگزیده به شرکت رامک به مدیر عاملی مهندس هاشم نصیری اهدا شد.
این اجلاس نسبت به همایش ها و اجلاسه های برگزار شده در حوزه اقتصاد، برتری های فراوانی دارد که شاید مهمترین آن، دخالت نگاه مشتریان در انتخاب شرکت های برتر و همچنین ثبت برگزیدگان اجلاسیه در سطح جهان باشد.
حضور شرکت رامک در بین برگزیدگان اجلاس سران آیتک از دو لحاظ قابل اهمیت است؛ نخست آنکه نام فارس را در بین استان های پیشرو در صنعت کشور برجسته می سازد و از سوی دیگر مشتریان شرکت رامک اطمینان خاطر بیشتری نسبت به محصولات این شرکت پیدا می کنند.
گزارش <<خبر جنوب >>حاکی است؛ روند ارزیابی شرکت ها برای انتخاب شرکت های برتر در چهار مرحله شامل برسی اطلاعات و الزامات دریافتی از سوی سازمان ها، نظر سنجی های عمومی و تخصصی و انطباق اطلاعات با شاخص ها و معیار ها بر اساس 10 شاخص اصلی و پایه ای و 38 معیار فرعی و جزئی صورت گرفته است.
میزان رفع نیاز مشتریان، دیدگاه مصرف کنندگان در خصوص سطح خدمات یا محصول، میزان پاسخگویی و رفع مشکلات، توجه به طراحی و ارئه محصولات یا خدمات نوین، اجرای طرح های حمایتی در راستای جلب رضایت مشتریان،سطح کیفیت محصول یا خدمات و میزان اشتغالزایی و جذب نیرو از جمله مواردی است که در این انتخاب موثر بوده است.
لازم به یادآوری است محصولات شرکت فرآورده های لبنی رامک بیش از دو دهه است بر سر سفره های مردم آمده و از یزرگترین کارخانجات تولید محصولات لبنی در ایران می باشد.
استفاده از مواد اولیه و لوازم بسته بندی مناسب، ماشین آلات خودکار پیشرفته، دانش فنی و نیرو های متخصص باعث شده تا در این 21 سال محصولات تولیدی رامک در بازار رقابت از امتیازات ویژه برخوردار باشد و سطح قابل توجهی از بازار لبنیات را در اختیار خود داشته باشد.
رامک با توجه به سه اصل تولید محصول خوشمزه، سالم و بدون مواد نگهدارنده، هم ذائقه مردم را مورد توجه قرار داده و هم سلامت آنها را در تولید محصولات مدنظر قرار داده است.
رامک محصولات متعددی از انواع ماست کم چرب، پرچرب، همزده، دیلایت و ماست موسیر گرفته نا انواع دوغ، خامه،پنیر، کشک،شیر،پودر شیر خشک،پودر پنیر وآب پنیر با بهترین کیفیت و مطلوب ترین طعم را تولید و به بازار عرضه می کند.
این عوامل به همراه میزان سرمایه گذاری و اشتغال، استراژی های تولید،فرآیند تولید،میزان ارتقا سطح دانش فنی و تخصصی کادر و پرسنل، انجام طرح های کاربردی و اجرایی، توجه به محیط زیست و حمایت های تخصصی و توجه به مسایل و تعهدات اجتماعی باعث شده تا رامک در صدر شرکت های صنعتی کشور،جایگاه منحصر به فردی داشته و در اجلاسیه روسای آیتک موفقیت چشمگیری داشته باشد.

رامک

ویتامین ب12 در کهنسالی

ویتامین ب 12

لزوم مصرف ویتامین ب 12 در دوران کهنسالی

با گذر عمر و پاگذاری به سنین میانسالی ، بدن انسان ویتامین ب 12 مورد نیاز را به راحتی و سرعت دوره های جوانی و کودکی جذب نخواهد کرد

در توضیح و پاسخ به چرایی  کوچکتر و جمع  شدن مغز انسان و به تبع آن کاهش قدرت تفکر و تجزیه و تحلیل عوامل محیطی در سنین بالاتر میتوان به کاهش جذب ویتامین ب 12 به عنوان یکی از دلایل عمده و اثبات شده اشاره کرد.

محققان در شهر شیکاگو پژوهشی در رابطه با سطح ویتامین ب 12 خون بین 121 نفر از افراد در سنین میانسالی به بالا که در مجموعه سلامتی شیکاگو عضو هستند ،انجام داده است .

از این افراد 17 تست برای ارزیابی قدرت حافظه و تفکر آنها گرفته شد و جواب آنها مورد تجزیه و تحلیل اولیه قرار گرفت ، 4 سال بعد شرکت کنندگان در این پژوهش مورد  ام آر آی مغزی قرار گرفتند که قدرت مغزی آنها و میزان و درجه زوال فکری آنها در این مدت زمان سپری شده اندازه گیری شود و نشانه های آن آشکار تر گردد.تیم تحقیق و بررسی متوجه شدند که کمبود ویتامین ب 12 در بدن این افراد ارتباط معناداری با فشرده شدن مغز و ضعف مهارت فکر کردن شده است

به علت اینکه جامعه آماری این تحقیق به نسبت کوچک بود برای نتیجه گیری نهایی و ثبت رسمی اطلاعات بدست آمده ، به داده های تکمیلی بیشتری نیاز بود که طی سال بعد از آن انجام شد و یافته های نهایی  آن در سال 2011 در نشریه نورولوژی به چاپ  رسید. وبر اساس این پژوهش ، رژیم غذایی مناسب برای حال این افراد در نظر گرفته شد.

یافته های این تحقیق نشان می دهد که افراد میانسال با بیشترین مقدار ویتامین ب 12 خون نسبت به افرادی که ویتامین ب 12 آنها پایین می باشد ، شش برابر کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل و کوچک شدن مغز قرار می گیرند . به افراد بالای 50 سال اکیدا پیشنهاد می شود که غذاهای مملو از ویتامین ب 12، کپسول های مکمل ب 12 و همینطور ویتامین ب کمپلکس  که تکمیل کننده طیف ویتامین ب می باشد مصرف نمایند.

از عوارض دیگر کمبود شدید  ویتامین ب 12 می توان به  ایجاد کمخونی، افسردگی، اختلالات ذهنی و مشکلات سیستم عصبی اشاره کرد . بسته  به بدن افراد، کمبود ویتامین ب 12 می تواند باعث بالا رفتن بیش از حد بویتا هموسیستین در بدن شود. بالا بودن مقدار این اسید آمینه در خون، افراد را مستعد ابتلا به بیماریهای عروقی و انسداد رگها میکند. اگر دچار کمبود ویتامین ب 12 هستید حتما به پزشک مراجعه کنید .

غنیترین منابع این ویتامین کبد و کلیه هستند. دیگر منابع غنی حاوی این ویتامین شامل شیر، تخم مرغ، ماهی و پنیر هستند. این ویتامین در منابع غذائی حیوانی مثل گوشت، نرم تنان صدف دار، شیر، پنیر و تخم مرغ یافت میشود. اغلب افرادی که میتوانند گوشت را بعنوان یکی از عناصر غذائی خود داشته باشند کمتر در معرض خطر کمبود این ویتامین قرار دارند مگر این که بدن آنان توانایی جذب این ویتامین را نداشته باشد.

رامک

امگا 3

اخیرا  یافته های جدیدی در مورد  روغن امگا 3 موجود در ماهی و همچنین ویتامین های متنوعی که در میوه ها و سبزیجات است ، بدست آمده : افراد میانسال و یا کهنسالی که سطح بالایی از این مواد مغذی در بدنشان موجود بود  در آزمایشاتی که برای سنجش میزان تیزهوشی انجام دادند نتایج بهتری بدست آوردند و همینطور روند کوچک شدن مغزشان که یکی از نشانه های بارز ابتلا به بیماری آلزایمر است ، با تاخیر خیلی بیشتری آغازشد.( تحقیقاتی که همزمان با این پژوهش انجام شده بر تاثیر مصرف غذاهای آماده و فست فود ها بر روی زوال مغزی و کوچک شدن پیش از موعد مغز و افزایش ابتلا به بیماری آلزایمر تکیه دارد )

 

برای رسیدن به این نتیجه محققان ، سطح  و میزان این مواد مغذی موجود در خون را بر روی 104 کهنسال با میانگین سنی 84 سال اندازه گیری کردند و به این نتیجه رسیدند ویتامین های ب ، ث ، د ، ای و امگا 3 بیشترین فایده را برای افزایش قوای مغز دارند. برای تکمیل فرایند این تحقیق علاوه بر آزمایش خون ، از 42 شرکت کننده خواسته شد برای محکم تر شدن نتیجه حاصله ، ام آر آی مغزیشان را نیز ارسال کنند .که خود تاییدی بیشتر بر آن ادعا بود.

 

در مورد خاصیت ویژه امگا 3 باید گفت : امگا 3 یکی از اسیدهای چرب ضروری است که در ساختمان برخی چربی‌ها وجود داشته و ویژگی‌های خاصی دارد. این اسیدهای چرب را به این دلیل ضروری نامیده‌اند که برای ادامه حیات بدن کاملا ضروری‌اند و توسط بدن خود انسان قابل تولید نیستند و حتما باید از طریق رژیم غذایی و مکمل‌ها تامین شوند. در واقع بدن انسان برای برطرف کردن نیازهای خود، به مواد تغذیه‌ای از جمله اسیدهای چرب و پروتئین نیاز دارد

چربی‌ها در ساختمان سلولی بدن و به خصوص سلول‌های مغزی شرکت دارند. اسیدهای چرب امگا 3 از این نظر نقش‌های به خصوصی ایفا می‌کنند. تحقیقات نشان داده‌اند امگا 3 تاثیر مثبتی در روند درمان میگرن، استرس، تنش‌های عصبی و افسردگی دارد، به طوری که اگر روزانه 2 گرم امگا 3 خالص به بیماران مبتلا به میگرن داده شود، در برخی موارد موجب کنترل بیماری آنها می‌شود.

 

همچین ما از تحقیقات میدانی در یافته ایم که رژیم های مدیترانه ای میتواند از مغز انسان در برابر زوال و بیماری در گذر سالیان و با گذشت زمان محافظت کند ،سبک و نوع تغذیه و انتخاب سالم مواد غذایی مرحله ابتلا به آلزایمررا برای چندین سال به تاخیر می اندازد.رژیم های مدیترانه ای مانع ایجاد التهاب مغزی در افراد میشود که خود آغازی برای ابتلا به بیماری آلزایمر است…رژیم ضد التهابی مدیترانه ای بر روی میوه و سبزیجات، روغن زیتون، ماست،ماهی تازه نسبت به پروتئین و گوشت حیوانی تاکید بیشتری دارد .


رامک