کره و دیابت نوع دوم

MAGARINE VIVO

بر طبق تحقیقی که اخیرا توسط محققین  انجام شده بر خلاف تصور این موضوع که چربی اشباع بر سلامت قلب و متابولیک بدن تاثیرات منفی میگذارد  چربی ها و اسید های چرب اشباع با منشا لبنیاتی و حیوانی آنچنان تاثیر منفی  که پیش از این تصور میشده است را ندارند.

دانشمندان با بررسی تاثیر مصرف کره و جمع آوری داده ها 9 تحقیق مرتبط و بررسی  بیش از 600 هزار نفر تاثیر مصرف کره در سلامتی این افراد مشخص شد که  مصرف روزانه یک قاشق چای خوری کره باعث  کاهش چهار درصد  خطر ابتلا به دیابت نوع دوم دارد.

همچنین  دانشمندان نتوانستد رابطه مشخصی بین   مصرف کره و یا چربی های با منشا لبنبات با سلامت قلب بیابند . و عنوان کرده اند که مصرف متعادل کره تاثیر منفی که تا پیش از این تصور می شده است بر سلامت قلب ندارد.

البته دانشمندان  اضافه کرده اند که این بدان معنا نیست که مصرف بی رویه کره برای سلامتی قلب و بدن خطری در بر ندارد.

رامک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.